Despre noi

AUTOLOG GREENLINE SRL este importatorul și distribuitorul exclusiv pentru România și Bulgaria al principalului producător din Europa de autoutilitare N1 100% electrice , pickup-uri electrice L7e și autovehicule electrice MELEX - o investiție verde perfectă pentru vehicule electrice ecologice și eficiente din punct de vedere energetic.

Melex LTD      Autolog Greenline

MELEX Ltd. produce o gamă largă de vehicule 100% electrice specializate cu viteze de la 25 până la 45 / 65 km / h: cargo, pentru pasageri, logistică și speciale. Sunt utilizate cu succes în diverse domenii, cum ar fi: servicii de curierat, turism, transport intern, distribuție și livrare de mărfuri, servicii logistice, activități comunale de salubritate și colectare a deșeurilor, amenajare parcuri, întreținere grădini și zone verzi / zone urbane centrale, control al mobilității urbane, agricultură ecologică, producție și depozite, spitale, servicii sociale și catering, unități militare, patrulare și securitate, precum și în optimizarea și integrarea fluxurilor de transport.

AUTOLOG GREENLINE ca importator exclusiv pentru România al producătorului MELEX, oferă mașini electrice cu omologare L7e, numeroase opțiuni, diverse upgrade-uri și cu o capacitate de încărcare de până la 1250 kg. Iar din 2022 va putea oferi autoutilitare electrice cu omologare de tip N1 cu o greutate totală de până la 3,5 t și o capacitate netă de încărcare de 2 tone. Vehiculele electrice fabricate de compania poloneză MELEX (din 1971) sunt extrem de compacte și se caracterizează prin funcționalitate ridicată, manevrabilitate ușoară, fiabilitate ridicată, costuri reduse de funcționare și întreținere, prețuri bune și absența completă a prafului, noxelor și poluării fonice!

Principalele Avantaje Funcţionale, Financiare şi Ecologice în exploatarea vehiculelor electrice “MELEX

 • Reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, particulelor fine de praf și poluării fonice în transport, CO2 =0. Aceasta permite funcționarea lor fără obstacole în parcuri, zone urbane centrale și zone interzise sau restricționate circulației mașinilor cu motoare cu ardere internă.
 • Fiabilitatea excepțională a camioanelor electrice este proiectată și fabricată de MELEX Ltd, Polonia - cea mai mare și cea mai veche companie Europeană (din 1971) și cu cea mai mare varietate de modele de vehicule pur electrice.
 • Cu costuri de intreţinere şi folosire foarte mici, utilizatorul va diminua drastic cheltuielile pentru combustibil şi întreţinere ani de zile.
 • Fără taxe de înregistrare şi impozite pentru modele de tip fără omologare (utilizate în afara drumurilor publice).
 • Greutatea netă mică de până la 850 kg, iar anvelopele standard tubeless 13” nu deteriorează pavajele și pardoselile speciale, precum și infrastructura subterană din zonele pietonale și centrale, clădiri și depozite de producţie, aleile parcurilor și spațiile interioare.
 • Dimensiunile compacte (lățimea de până la 126 cm și lungimea de până la 380 cm), precum și suspensia modernă ca a unui camion ușor standard - tip "MacPherson" cu arcuri și amortizoare, garda la sol ridicată (ca la un jeep de 19 - 23 cm), permit mișcarea mult mai ușoară a camionetelor electrice în zone greu accesibile și terenuri denivelate; manevrarea și parcarea în spații înguste, precum și tranziția lină între gardurile special instalate pentru accesul interzis mașinilor in zonele pietonale, alei și parcuri.
 • De asemenea, vehiculele electrice au omologare de tip europeană pentru conducerea pe rețeaua națională de drumuri - categoria “L7e” cu viteză de până la 45 km/h şi categoria “N1” cu viteza de până la 65 km/h. Echipamentul standard include sistem de frânare hidraulic cu două circuite, șasiu zincat și vopsit, alarmă completă de lumină și sunet, cabină încălzită ergonomică, uși care se deschid în mod obişnuit - in faţă, panoul tip LCD care arată toate informațiile necesare șoferului, scaune confortabile cu tetiere, centuri de siguranță în 3 puncte , stație de încărcare monofazică încorporată pentru contact „Shuko-230V”, semnale de avertizare pentru mers înapoi și înainte, baterie Litiu-ion, precum și posibilitatea de adaptare cu multe opțiuni și upgrade-uri la cererea utilizatorului.
 • Acest tip de vehicule electrice 100% sunt soluția perfectă atunci când trebuie să conduceți în modul „start-stop”, utilizat continuu în activități legate de colectarea deșeurilor, udarea, curățarea și întreținerea zonelor pietonale, parcuri, alei și zone verzi. Acest mod de funcționare este deosebit de nefavorabil pentru mașinile cu motoare cu ardere internă datorită consumului ridicat de combustibil și lubrifiant, deteriorării crescute a cutiei de viteze, a motorului și a sistemului de răcire, precum și a poluării crescute cu noxe și zgomot.
 • Bateria modernă Litiu-ion fabricată de compania suedeză „Primepower” are o garanție de 5 ani și o capacitate de până la 3000 de cicluri de încărcare. Practic durata de viață a acestei baterii Litiu-Ion este de peste 10-11 ani. Cu o singură încărcare, vehiculele electrice MELEX  parcurg în medie 50 - 120 km (în funcție de viteză, frânare și frecvența de pornire, sarcină, înclinare și condiții externe). Bateria permite, de asemenea, reîncărcarea parțială (de exemplu în pauza de masă), astfel kilometrajul zilnic poate ajunge până la 165 km. Puterea bateriei Litiu-Ion de 7,5 / 11,2 kWh este optimizată pentru numărul de ore necesare  funcționării pe tot parcursul zilei a acestui tip de mașină în Europa.  O baterie cu putere mai mare este de prisos în majoritatea cazurilor - duce la un camion mai scump, timp de încărcare mai mare și costuri mai mari atunci când se înlocuiește cu una nouă.
 • Stația de încărcare monofazică încorporată este o comoditate suplimentară atunci când se încarcă de la o priză standard „Schuko” de 230V.  Încărcătorul este optimizat astfel încât să nu scurteze durata de viață a bateriei cu litiu în timpul procesului de încărcare. Încărcarea completă până la 100% se face în maximum 6 ore. Prețul unei încărcări complete a bateriei (pentru 100 km parcurși) este de aproximativ 1,2 euro.
 • Motorul electric modern este de tip AC, care este mai economic, cu o eficiență crescută și nu necesită întreținere, comparativ cu motoarele de tip DC. Este echipat cu un sistem de recuperare a energiei în timpul frânării, precum și un sistem de protecție suplimentară împotriva supraîncălzirii.
 • Platforma este din aluminiu - ușoară dar rezistentă și ușor de întreținut. Obloanele sunt rapid demontabile. La cererea clientului există posibilitatea de instalare a unei  game largi de upgrade-uri/suprastructuri: rezervor cu ramă de 500 litri pentru udare-dezinfecţie cu pompă electrică; plase înalte pentru transportul materialelor voluminoase; boxuri cu uşi rezistente pentru livrarea de alimente / bunuri/ poşta-curierat /etc;  sisteme de colectare de gunoi şi salubritate; sistem de basculare în 3 direcţii; container pentru deșeuri vrac; cabină dubla - 4 pesoane; execuţie 4x4, etc.
 • Vehiculele electrice „MELEX” oferă utilizatorului "investiții verzi", fiindcă sunt produse ecologice 100% şi ca eficienţă-preţ reduc semnificativ costurile de operare curente, cum ar fi:
  • lipsa de consum de combustibil, uleiuri, filtre, curele;
  • o reducere accentuată a problemelor asociate cu „factorul uman de risc”, respectiv cantitatea consumului de combustibil, lubrifianți, piese, reparații;
  • se elimină reparațiile motoarelor cu ardere internă, radiatoare, cutii de viteză;
  • în plus, camioneta electrică are semnificativ mai puține componente și piese pentru întreținere și reparații - aproximativ 1000, în timp ce pentru un singur camion convențional sunt necesare peste 3500 piese.                                                                                                                           
 • Varietatea de modele, opțiunile și actualizările vehiculelor electrice "MELEX" permit utilizarea lor pe tot parcursul anului în diferite activități din domeniul serviciilor și producţiei.
 • Servisarea şi operaţiunile de mentenanţă pe perioada de Garanție şi post-garanție sunt furnizate la adresa utilizatorului cu o echipă specializată mobilă.

REFERINȚE
· Parlamentul României, Parlamentul Republicii Moldova, Ministerul Apărării Naționale România, Primăria Municipiului București, Fabrica de combustibili nucleari Mioveni;
· Spitale județene din România; Spitale militare din București, Iași, Băltățești, Constanța, Brașov și alte spitale;
· Romanian Tarom Airlines, Aeroportul Internațional Cluj-Napoca, Stadioanele Naționale București și Cluj-Napoca, Grădinile Zoologice din orașul Sibiu și București;
· Rafinăriile de petrol Ploiești, Fabrica Continental, Electrolux, Tenaris-Silicotub, companii de securitate (Securitas, GIP EST), crame, proiecte ecologice și multe altele.

AUTOLOG GREENLINE SRL vă stă la dispoziție pentru consultații, întrebări, informații tehnice suplimentare, precum și pentru oferte personalizate: mobil +40 737 531 007 / office@melexauto.ro

 

Experienţă

Melex este unul dintre cei mai vechi producători de mașini electrice din lume. Istoria sa a început în 1971 la fabrica de aeronave WSK, Mielec, Polonia

Continuați lectură

Calitate superioară

Marca MELEX este sinonimă cu produse de înaltă calitate și tehnologii moderne, lucru confirmat de mii de clienți mulțumiți, certificatele internaționale primite, premii și un mediu curat.

Continuați lectură
Top