Despre noi

AUTOLOG GREENLINE SRL este importatorul și distribuitorul exclusiv pentru România și Bulgaria al principalului producător din Europa de autoutilitare pur electrice N1, mașini electrice pentru transport marfă și persoane, mașini electrice specializate marca MELEX - o investiție de durată pentru mașini electrice ecologice și eficiente din punct de vedere energetic.

Melex LTD      Autolog Greenline

AUTOLOG GREENLINE SRL este reprezentantul oficial și distribuitorul exclusiv în România și Bulgaria din anul 2013 al producătorului polonez de vehicule  electrice MELEX. Chiar dacă Melex este cea mai mare și cea mai veche companie europeană (din 1971), cu cea mai mare varietate de modele de autovehicule pur electrice din Europa, începutul nostru pe piața electromobilității din aceste două țări a fost anevoios.

În anii 2010 – 2013 în România doar se discuta despre schimbările climatice fără decizii concrete și se spunea că noile tehnologii sunt gata să fie aplicate doar atunci când clienţii vor fi pregătiţi pentru ele. Când oamenii care vor maşini electrice le vor accepta. Când le vor dori. Când va exista o nevoie clară pentru ele.

Însă nevoia de mașini electrice exista, există acum și va exista mereu într-o civilizație modernă, în toate domeniile de activitate. Noi am vazut o nevoie clară pentru îmbunătățiri în această direcție și am ales să ne implicăm în dezvoltarea segmentului de piață de autovehicule electrice cu destinație specifică. Așa am început colaborarea noastră cu producătorul de mașini electrice Melex Ltd. din Polonia, care are o istorie complexă.

Și cum în orice aspect statul ar trebui să dea dovadă de un exemplu bun de urmat am început colaborările noastre cu instituțiile de stat, precum spitale județene, spitale militare, unități militare MapN, primării, etc. De-a lungul anilor de experiență vehiculele electrice Melex au dat dovadă de eficiență, fiabilitate și durabilitate. Aceste beneficii atât de importante în utilizarea mașinilor electrice Melex au dus la comenzi constante și la reînnoirea parcurilor auto ale clienților noștri. 

Portofoliu clienti Romania:

Primarii: Primaria Bucuresti, Primaria Targu Mures, Primaria Vulcana-Bai;
Spitale: Spitalul Mun. Iasi, Spitalul mun. Lugoj, Spitalul de copii Cluj Napoca, Spitalul jud. Piatra Neamt, Spitalul jud. Bistrita, Spital clinic Dr. Theodor Burghele, Spital de psihiatrie Pr. Dr.Al. Obregia, Centrul medical Pastraveni, Spitalul Orasenesc "Regele Carol I" Costesti;
Spitale Militare: Spitalul militar Central Carol Davila Bucuresti, Spital militar Iasi, Spital militar Brasov, Spital militar Constanta, Statiunea Baltatesti;
Institutii de stat: Parlamentul Romaniei, Parlamentul Rep.Moldova, MApN;
Stadioane: Cluj Arena, National Arena-Bucuresti, Rugby-Arca de Triumf, Baze sportive;
Cimitire: Cimitirul Militar Ghencea, Cimitirele centrale Bucuresti;
Crame: CRICOVA Chisinau;
Hoteluri: Hotel Caro;
Aeroporturi: Romanian Tarom Airlines, Aeroportul Internațional Cluj-Napoca;
Fabrici: Electrolux Satu Mare, Tenaris-Silcotub Zalau, MOVALIS Brasov, Continental-anvelope, Fabrica de combustibili nucleari Mioveni, Rafinăriile de petrol Ploiești si Pitesti;
Gradini Zoologice: ZOO Bucuresti, ZOO Sibiu, ZOO Brasov;
Alti utilizatori: Proiecte Ecologice in Delta Dunarii, Tiriac Holding, SECURITAS Romania, GIP Est Iasi.

Portofoliu clienti Bulgaria:

  • Municipiul Sofia, Municipiul SREDETS, Municipiul Haskovo, Municipiul Kneja, Municipiul Nedelino, Municipiul Devin, Municipiul Dolni Chiflic;
  • Centrala Nucleara KOZLODUY, Fabrica ENCHO Dolna Oryahovitsa, Hotel Chateau & SPA Starosel, Hotel OASIS Resort and Spa Lozenets.

AUTOLOG GREENLINE SRL vă stă la dispoziție pentru întrebări, informații tehnice suplimentare, precum și pentru oferte personalizate: mobil +40 737 531 007 / office@melexauto.ro

 

Experienţă

Melex este unul dintre cei mai vechi producători de mașini electrice din lume. Istoria sa a început în 1971 la fabrica de aeronave WSK, Mielec, Polonia.

Vezi detalii

Calitate superioară

Marca MELEX este sinonimă cu produse de înaltă calitate și tehnologii moderne, lucru confirmat de mii de clienți mulțumiți, certificatele internaționale primite, premii și un mediu curat.

Vezi detalii
Top