Autoutilitare electrice de 3,5 tone cu omologare N1

"ESAGONO ENERGIA" N1 - Automobile electrice pentru transport marfuri si persoane

ESAGONO ENERGIA

Fișiere atașate

 

GECO/GRIFO SHUTTLE si GASTONE PICK-UP sunt vehicule electrice inovatoare si ecologice, oferind o gama larga de utilizari in domeniul transportului, atat pentru pasageri, cat si pentru marfuri.

GECO/GRIFO SHUTTLE

Este omologat pentru transportul de pasageri, cu capacitate de pana la 7 persoane (8 in zone private). Este ideal pentru serviciile de naveta si transportul de grupuri intr-un mod confortabil si eficient.

GASTONE PICK-UP

Este un vehicul omologat in categoria N1, poate fi utilizat pentru transportul marfurilor in variantele scurte si lungi, oferind peste 20 de optiuni de echipare, cum ar fi bena cu lateral, bena basculanta, van cu usi laterale si/sau inchidere, cu rack si cortina, izotermic sau cu sistem de racire, cu hidroizolatoare, sistem de irigatii, sistem de combatere a buruienilor, cu unitate de basculare pentru deseuri, cu unitate de basculare si ridicator de containere, cu unitate de basculare si unitate de presare, si multe altele.

Ambele vehicule sunt proiectate pentru a respecta standardele de siguranta europene si beneficiaza de omologari:

  • N1 pentru GASTONE PICK-UP si de omologare

  • M1 pentru GECO/GRIFO SHUTTLE.

Caracteristici comune care impresioneaza

Vehiculele sunt propulsate de motoare electrice AC, oferind putere de 10 kW (15 kW in varf). Autonomia variaza in functie de bateriile utilizate si poate ajunge pana la 180 km pe zi.* Sunt disponibile baterii de plumb sigilate GEL/AGM de 72 V cu capacitatea de 16,2 kWh sau baterii de litiu cu capacitatea de 8,1 kWh, 13,5 kWh, 16,1 kWh, 20,2 kWh sau 26,9 kWh. In plus, inlocuirea rapida a bateriei poate fi realizata in mai putin de 5 minute.

Sunt echipate cu frana de motor cu recuperare de energie, directie asistata electric optionala si scaun sofer cu senzor de siguranta. De asemenea, beneficiaza de o gama de dotari suplimentare, cum ar fi sistemul de incalzire electrica cu termostat si incalzirea Webasto.

Atat shuttle-ul, cat si pick-up-ul punt construite cu cadre de aluminiu rezistente si durabile. Acestea beneficiaza de o garantie de 10 ani pentru sasiu, 5 ani pentru bateriile de litiu si 2 ani pentru vehicul.

 

Top