Minibus 6 persoane și microbuz 8 persoane

"ESAGONO ENERGIA"-Italia N1

ESAGONO ENERGIA

Fișiere atașate

Grifo_BB Shuttle este un vehicul electric proiectat pentru transportul eficient si confortabil al pasagerilor. Cu o capacitate de transport de 7 persoane (6+1) sau 8 in zone private, si o capacitate de incarcare de 380 kg pentru bagaje, acest vehicul se remarca prin versatilitatea sa. Urmeaza sa evidentiem principalele avantaje ale Grifo_BB Shuttle in urmatoarele sectiuni:

Vehiculul este propulsat de un motor electric AC, cu trei faze, care ofera o putere de 72 V / 10 kW (15 kW in varf). Bateria este dimensionata pentru o sarcina maxima si este protejata intr-un spatiu dedicat. Cu un controler cu algoritm vectorial si franare motor cu recuperare de energie, Grifo_BB Shuttle asigura o manevrabilitate excelenta si performante solide. Autonomia depinde de bateria utilizata si poate ajunge pana la 180 km in conditii de incarcare redusa.

Grifo_BB Shuttle se distinge prin designul sau modern si practic. Vehiculul are un cadru rezistent si solid, rezistent la coroziune, asigurand durabilitate pe termen lung. Directia asistata electric si volanul reglabil pe inaltime contribuie la manevrabilitatea si confortul soferului.

Grifo_BB Shuttle este solutia perfecta pentru transportul eficient si confortabil al pasagerilor, cu o capacitate mare de incarcare si optiuni suplimentare versatile.

Optiuni variate de baterii

Vehiculul poate fi echipat cu baterii de plumb sigilate GEL/AGM de 72V, care nu necesita umplere. De asemenea, exista optiunea de a alege baterii de litiu cu capacitatea de 13,5 kWh, 8,1 kWh, 16,1 kWh, 20,2 kWh sau 26,9 kWh. Aceste optiuni permit personalizarea in functie de nevoile si preferintele fiecarui utilizator.

Vehicul sigur si confortabil

Grifo_BB Shuttle este proiectat in conformitate cu directivele europene 2007/46 si 2002/24 pentru siguranta pasagerilor si a vehiculului. Dispune de frane cu disc fata, frane cu tambur spate si frana de mana. Sunt incluse centuri de siguranta cu trei puncte si scaune reglabile cu tetiere pentru pasageri. Vehiculul este echipat cu geamuri cu fereastra culisanta, oglinzi retrovizoare externe, faruri si stopuri conforme cu standardele N1.

Pentru a va satisface nevoile specifice, Grifo_BB Shuttle ofera o gama larga de optiuni suplimentare. Acestea includ directie asistata electric, incuietoare centrala la usi, aer conditionat, sistem audio cu difuzoare, camera video pentru marsarier, senzori de parcare, incalzire Webasto si multe altele. De asemenea, exista posibilitatea de a adauga o platforma detasabila pentru carucioare cu rotile si prize USB suplimentare.

 

Top